Gerucht: Gaat de 'Deadpool'-franchise flink in omvang groeien?

Gerucht: Gaat de 'Deadpool'-franchise flink in omvang groeien?

Daniel Richtman heeft weer 's een nieuw verhaal.

Het Marvel Cinematic Universe omvat straks voor het eerst een R-Rated film. Die eer is voor Deadpool 3, dat wederom gemaakt wordt door Ryan Reynolds.

Het maken van de film is tot dusverre bepaald geen sinecure gebleken. Even leek het er zelfs op dat Reynolds en de andere creatieve breinen achter de film de hoop zo'n beetje opgegeven hadden. De lange stilte rond de film maakte fans ook bepaald niet hoopvoller voor de film.

Maar hij komt er
Sinds november 2020 weten we zeker dat er een nieuwe film in de franchise komt. Via Marvel-baas Kevin Feige weten we ook dat het een R-Rated film wordt, en dat dit bijvoorbeeld niet gaat gelden voor Blade (ondanks dat je dit ergens wel zou verwachten gezien de vampieren in die film).

Nu helpt lekker Daniel Richtman, die er zo nu en dan behoorlijk naast zit en soms ook helemaal niet, weer een nieuw verhaal de wereld in rond de Deadpool-films.

Volgens Richtman zou Ryan Reynolds in gesprek zijn met Marvel om een hele rits films te maken. Hij zou denken aan vier nieuwe films waarin het personage te zien zou moeten zijn. Wellicht dat hij in diverse crossovers een rol zou kunnen spelen? Hoe dan ook nemen we het verhaal van Richtman, zoals meestal, met een flinke korrel zout.

NieuwsFilm

meest populair