Algemeen

Reese Witherspoon in horrorfilm

door Jens Holierhoek op 20.10.2006 om 22:14 in Algemeen
Reese Witherspoon (Pleasantville, Walk the Line) gaat het horrorpad op. In Bell Witch kruipt ze in de rol van een vrouw die paranoïde wordt als er allerlei onverklaarbare zaken in haar huis zich afspelen. Ze komt in aanraking met het verhaal van de Bell Witch, een kwade geest die, zoals de overlevering wil, aan het begin van de 19e eeuw een man vermoorde. Nu denkt het door Witherspoon gespeelde personage dat dezelfde geest achter haar zoontje aanzit.

De Bell Witch-sage waar de film op is gebaseerd, is een vrij bekend verhaal in de Amerikaanse geschiedenis. Tussen 1817 en 1821 zou de Amerikaan John Bell en zijn familie daadwerkelijk geterroriseerd zijn door een spookverschijning. Honderden mensen zouden getuigen zijn van dat feit.

Scott Kosar zal het script schrijven. Eerder was hij al betrokken bij de remakes van The Texas Chainsaw Massacre en The Amityville Horror. Er is nog geen regisseur bekend. In eerste instantie zou de film overigens Our Family Troubles gaan heten.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Spike

Avatar

Hmmm intressant, een film met geesten vind ik altijd wel leuk, hopelijk zet ze wel een volwassen figuur neer en niet zo'n screambitch.

styfus

Avatar

Ik denk dat ze wel enge bekken kan trekken en volgens mij kan ze ook heel hoog gillen. Moet goed komen dus.

CAGE

Avatar

Een film met geesten kan wel leuk zijn. Jammer genoeg heb ik er te veel zien fallen. En ook met die scriptschrijver, zie ik het niet zo zitten. Zo bekend Rees wel is zal ze wel het publiek trekken, maar of dat genoeg is. Hmmm.

NieuwsFilm

meest populair