'Zack Snyder's Justice League' onthult dystopische Knightmare-kostuums

'Zack Snyder's Justice League' onthult dystopische Knightmare-kostuums

Elk van de personages heeft nu een bijzonder nieuw kostuum.

Er zijn nieuwe kostuums onthuld voor de zeven personages in Zack Snyder's Justice League. Straks kunnen we hen in een post-apocalyptische toekomst zien: de Knightmare.

De Knightmare is een toekomst waarin Darkseid de Justice League succesvol verslagen heeft. In een YouTube-video van AListProductions zien we beelden van de Knightmare, die te zien zijn bij een tentoonstelling in Dallas, Texas.

Gave kostuums
We zien in de beelden kostuums van onder meer Batman, Joker, Mera, Cyborg, Deathstroke en Flash. En het zevende Knightmare-kostuum is van een van de supersoldaten van het toekomstige regime.



Zack Snyder's Justice League is vanaf 18 maart te zien op on demand-kanalen. De film is een nieuwe, vier uur durende, versie van Justice League. Het is de film die Zack Snyder al vanaf het begin had willen maken.

We zien hoe Bruce Wayne en Diana Prince proberen een groep superhelden te verzamelen die kunnen helpen de Aarde te beschermen in geval van nood. Zo'n geval van nood dient zich eerder aan dan gehoopt, in de vorm van de kwaadaardige Steppenwolf en zijn meester Darkseid.

NieuwsFilm

meest populair