Algemeen

Indiana Jones nog steeds fit

door Arjan Welles op 21.10.2006 om 16:38 in Algemeen
Harrison Ford heeft verklaard dat hij zichzelf nog steeds fit genoeg acht om voor de vierde keer in de huid van Indiana Jones te kruipen. “We did three films that stay within the same block of time. We need to move on for artistic reasons and obvious physical reasons," zei Ford op een persconferentie tijdens het Filmfestival van Rome. "I feel fit to continue and bring the same physical action."

Naast de leeftijd van Ford zijn er de nodige andere problemen geweest rond de vierde Indiana Jones film. Zo is het scenario meerdere malen herschreven op verzoek van regisseur Steven Spielberg en producent George Lucas. De uiteindelijke versie is na versies van oa. Frank Darabont neergepend door David Koepp (Jurassic Park, Spider-Man, War of the Worlds). Ook de casting is nog niet rond. Spielberg en Lucas willen nog steeds de terugkeer van John Rhys-Davies als Sallah en Sean Connery als Jones’ vader. Ook gaan er geruchten dat Natalie Portman haar opwachting zal maken in de vierde film rond de archeoloog/avonturier. Indiana Jones 4 zal in 2008 in de bioscopen moeten gaan draaien.

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Queenfan

Avatar

Doorzetten, doorzetten, doorzetten! Deze film MOET uitkomen Smiley face

Thiver

Avatar

En waarom dan wel, als ik vragen mag?

master3d

Avatar

Omdat we in Steven Spielberg geloven?

Moviemagic

Avatar

En Natalie Portman weer in aktie kunnen zien... Smiley face

Thiver

Avatar

master3d "Omdat we in Steven Spielberg geloven?"

Hmmm...

Thyplosion "En George Lucas????"

Daar was bij de prequel-trilogie niet zoveel van te merken. :D

gandalf the white

Avatar

Thyplosion "En George Lucas????"


lucas maakt de film niet, maar spielberg wel.

Deweb

Avatar

Ik denk dat Lucas niet zozeer voor het geld en de naam als producer zal optreden maar eerder ook artistiek en meedenkend en een soort co-director.

Ik twijfel nogsteeds aan deze film, al stemt het feit dat de makers het scenario net zo lang hebben geschreven totdat ze er alle drie blij mee waren me wel goed.

Lord Bono

Avatar

1ste topper voor 2008 T+) :W

Quatermain

Avatar

Dit is nou een sequel waar ik wel op zit te wachten

Belloq

Avatar

Heleen heeft werk

freddy fish

Avatar

Ik ben bang dat Harrison Ford niet helemaal het figuur meer heeft als wat hij bij de eerste 3 fims had. Ik heb eigenlijk geen behoefte om naar zo'n uit uitgelubberd lichaam te kijken. Maar ik ben wel een groot fan van de vorige 3 indiana jones films.

Thyplosion

Avatar

Er zal serieus in de tijd worden gereist in deze vierde indiana, vandaar de ouderdom van Ford.En je zegt dat de prequel trilogy van star wars zo slecht is, maar verklaar je de miljardenopbrengst?:P Waren dat allemaal mensen die de films zo slecht vonden?(mention de mensen die een maand van tevoren bij de bioscopen stonden te kamperen?)
En Lucas is erbij omdat Lucas en Spielberg goede vrienden zijn en samen erg mooie films maken.
Trouwens:
Alle Indiana Films:
[rating 4.0]

Deweb

Avatar

Ik weet het niet. De eerste 3 zijn standaardwerken in avonturier-films geworden. Er is in films erg veel gebeurd sinds die laatste film, ik vraag me af hoe vernieuwend ze nog kunnen zijn.

freddy fish

Avatar

Moeten deze vernieuwend zijn? Orgineel lijkt me beter en ik zie vernieuwend en orgineel niet als hetzelfde.
Maar als er in de tijd gereisd gaat worden, dan ben ik wel benieuwd, het zijn altijd heerlijke actiefilms, met een lekker gevoel voor humor.

Thyplosion

Avatar

Deweb "Ik weet het niet. De eerste 3 zijn standaardwerken in avonturier-films geworden. Er is in films erg veel gebeurd sinds die laatste film, ik vraag me af hoe vernieuwend ze nog kunnen zijn."


ja dat is wel waar, maar de films zijn niet standaard geworden, ze zijn (volgens mijn mening) een voorbeeld, de manier hoe je een goede avonturenfilm moet maken.

NieuwsFilm