Waarom zette Zack Snyder zijn naam wel op de aftiteling van 'Justice League' dat hij niet gezien heeft?

Waarom zette Zack Snyder zijn naam wel op de aftiteling van 'Justice League' dat hij niet gezien heeft?

Deborah Snyder geeft antwoord.

Zelfs al heeft Zack Snyder Justice League dat in 2017 uitgebracht werd nooit gezien, hij staat ook nu nog te boek als de regisseur van de film. Nu legt producent Deborah Snyder, die er samen met Christopher Nolan voor zorgde dat Zack Snyder de film nooit keek, uit waarom ze hun namen niet verwijderd hebben van het eindproduct van Joss Whedon.

"Hoe ik het zag, is dat het niet onze film was, maar we het wel verschuldigd waren aan zoveel mensen, na al die jaren, beginnende met Man of Steel," aldus Deborah Snyder tegenover Insider. "Het waren echt moeilijke tijden."

Visie herstellen
Gelukkig mochten de Snyders van HBO Max nu toch een nieuwe versie maken. Daarvoor kregen ze een fors budget en kunnen wij vanaf 18 maart een vier uur durende film bekijken.

Volgens haar staat "streaming toe om risico's te nemen, personages verder te ontwikkelen en zo veel andere dingen." Dat belooft dus wat voor de film, die voor een nog onbekend bedrag te koop is via on-demand kanalen.

Tijdens hetzelfde interview kwam Joss Whedon en met name de beschuldigingen richting hem ter sprake. Het blijkt dat Deborah Snyder daar ook mee te maken kreeg. "Ik ging naar de mensen die hoger op de ladder staan, toen iemand zich bij mij meldde over Joss. Ik geloof dat het opgelost werd op een manier waarop die persoon tevreden mee was."

NieuwsFilm

meest populair