Met welke hunk is Miley Cyrus hier nu weer wild aan het doen?

Fans maken zich zorgen om de zangeres na het verschijnen van nieuwe foto's waarop Cyrus flink los lijkt te gaan.

Miley Cyrus is gespot met een mysterieuze hunk. Is hij haar nieuwe vlam of een simpele onenightstand?

Cyrus heeft dit weekend een bezoek gebracht aan The Village Pub, een bekende bar in Palm Springs, Californië. Daar mochten zij en haar gezelschap - vanwege de coronamaatregelen - alleen buiten op het terras plaatsnemen.

Daily Mail heeft nu foto's in handen waaruit blijkt dat de Plastic Hearts-zangeres het wel héél gezellig had. Zo is ze onder meer gefotografeerd met een lange, mysterieuze hunk.

Wie is deze gast?

Volgens ooggetuigen raakte Cyrus op de avond aan de praat met drie mannen aan een tafeltje verderop die ze al de hele tijd in de gaten hield.

Uiteindelijk hadden Cyrus en de mannen het zo naar hun zin samen, dat ze met een van hen zelfs in een recordtempo shotjes achterover begon te tikken. En om de boel extra op te jutten, hadden de bareigenaren schijnbaar ook nog eens Cyrus' hitsong Party in the USA aangezet.

En dat is toch best verontrustend, want Cyrus zei onlangs nog alcohol in haar leven te hebben afgezworen (al kan er natuurlijk ook bruiswater in die kleine glaasjes hebben gezeten).

Hoewel we niet weten wat er daarna is gebeurd, beweren de ooggetuigen dat de hunk samen met Cyrus is vertrokken. En tja, dat kan eigenlijk maar een ding betekenen...

NieuwsFilm

meest populair