Creepy trailer 'The Unholy' met een doodenge heilige maagd Maria

Creepy trailer 'The Unholy' met een doodenge heilige maagd Maria

Vanaf 29 april in de Nederlandse bioscopen (als het weer mag natuurlijk).

In de nieuwe griezelfilm The Unholy wordt een slechthorende jongedame bezocht door de heilige maagd Maria, waarna ze plots weer kan horen, praten en zelfs zieke mensen kan genezen. Terwijl talloze mensen getuige willen zijn van haar wonderen, beginnen er afgrijselijke dingen te gebeuren. Bekijk hieronder de trailer en een poster.


Een niet al te populaire journalist (Jeffrey Dean Morgan) hoopt zijn carrière nieuw leven in te blazen en reist af naar het dorpje in New England om op onderzoek uit te gaan. Wanneer de hel losbreekt, begint hij zich af te vragen of al deze ellende ook het werk van de heilige Maria is of dat het hier om andere duistere krachten gaat.

Cast & crew
De cast bestaat verder uit Cary Elwes, William Sadler, Katie Aselton en Christine Adams. The Unholy werd geproduceerd door Ghost House Pictures - het productiehuis van Evil Dead-maker Sam Raimi - en geschreven en geregisseerd door Evan Spiliotopoulos.

The Unholy, gebaseerd op het boek Shrine van James Herbert, draait vanaf 29 april in de Nederlandse bioscopen. Ervan uitgaande dat we dan weer naar de bios mogen uiteraard...


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair