Acteur Seth Rogen verkoopt wiet via het internet

Acteur Seth Rogen verkoopt wiet via het internet

Seth Rogen breidt uit naar de Verenigde Staten.

Seth Rogen houdt zich tegenwoordig niet alleen meer bezig met de filmindustrie, maar onderneemt ook in wiet. Donderdag lanceerde hij zijn webshop in de Verenigde Staten, maar dat ging niet bepaald van een leien dakje.

Sinds 2019 verkoopt Seth Rogen (An American Pickle, The Interview) wiet via zijn lifestyleplatform Houseplant in Canada. Onlangs besloot hij dat het tijd wordt om uit te breiden en daarom is hij nu actief in de Amerikaanse staat Californië, waar handel in cannabisproducten sinds enkele jaren legaal is.

Donderdag vond de lancering van de webshop plaats, maar dat ging niet echt vlekkeloos. Er bleek namelijk zoveel interesse in de wiet van Rogen te zijn (hij verkoopt overigens ook bijbehorende producten als asbakken) dat zijn site al snel crashte.

"We hebben jullie klaarblijkelijk opnieuw onderschat", tweette Rogen over zijn niet-werkende site. "Door het belachelijk hoge verkeer, hebben we de site tijdelijk offline moeten halen".

Rogen biedt zijn excuses aan voor al dit gedoe. "Er zullen nog steeds een hoop producten beschikbaar zijn zodra de site weer in de lucht gaat", aldus de acteur, die zijn wachtende fans belooft op de hoogte te houden.

NieuwsFilm

meest populair