Gepensioneerde Gwyneth Paltrow houdt de deur open voor Marvel

Een terugkeer naar het MCU is altijd onderhandelbaar...

Actrice Gwyneth Paltrow (48) heeft Hollywood inmiddels zo goed als vaarwel gezegd om haar focus te verleggen naar haar eigen beauty- en wellnessbedrijf Goop waar ze tevens de CEO van is.

Qua acteren speelt ze momenteel nog een rol in de televisieserie The Politician, maar verder heeft ze niks meer aan films op de agenda staan.

Tijdens een optreden in PEOPLE, waar ze haar nieuwe anti-rimpelinjectie voor fronsrimpels Xeomin promootte, gaf de Oscar-winnares echter aan dat ze wel altijd open staat om terug te keren als Pepper Potts.

Citaat
"Ik denk dat als het een klein optreden is wat ik in een dag of twee zou kunnen opnemen, ik daar natuurlijk beschikbaar voor ben. Ik zou alleen niet meer zeggen dat ik er zo gepassioneerd over ben. Ik heb veel geluk gehad en hard gewerkt wat leidde tot een heel goede filmcarrière. Maar op een gegeven moment voelde het niet meer zo, dus maakte ik een kleine switch".

De laatste keer dat we Paltrow op het witte doek zagen, was in Avengers: Endgame (2019) toen ze verscheen in haar eigen Iron Man-harnas.

NieuwsFilm

meest populair