'Godzilla vs. Kong': Fans kiezen een behoorlijk duidelijke winnaar

'Godzilla vs. Kong': Fans kiezen een behoorlijk duidelijke winnaar

Maar wie wint er volgens jou?

Godzilla vs. Kong is zo'n film die verrassend veel positieve aandacht trekt op sociale media. Vooral nu de promotiecampagne in volle gang is en de release nabij is, kijken fans er steeds meer naar uit.

De vraag is natuurlijk vooral wie van de twee straks de winnaar blijkt te zijn in de film. Fans mochten in de Verenigde Staten stemmen en daaruit bleek een duidelijke winnaar.

Godzilla of Kong?
Recent zette betaonline Twitter-data rond de film op een rij. Het ging om hashtags en content die verbonden was aan specifieke locaties. Zo kon men uitzoeken welke staten in de Verenigde Staten allemaal voor Kong en welke voor Godzilla waren.

Het blijkt dat wat de meeste Amerikaanse staten betreft, Godzilla de winnaar is. 41 staten kiezen namelijk voor de grote hagedis. Kong kan slechts op steun van 9 staten rekenen. Hiervoor gebruikte men overigens 100.000 Tweets.

In Godzilla vs. Kong lijkt het erop dat Kong neergezet is als de redder van de mensheid. Godzilla, de beroemde Kaiju, vernietigt steden. Desondanks vinden de meeste mensen dus dat niet Kong, maar Godzilla moet winnen. Een beetje opmerkelijk!

NieuwsFilm

meest populair