'Ant-Man and the Wasp: Quantumania' krijgt wel heel bijzondere werktitel

'Ant-Man and the Wasp: Quantumania' krijgt wel heel bijzondere werktitel

Dat belooft wat chaos voor de film!

De film Ant-Man and the Wasp: Quantumania van Marvel Studios heeft een bijzondere werktitel gekregen. Eentje die zomaar iets zou kunnen voorspellen over hoe de film er straks uit gaat zien.

Marvel Studios kiest er vaak voor om films een bepaalde werktitel te geven die deels laat zien wat we van een film kunnen verwachten. Dat geldt misschien ook voor Ant-Man and the Wasp: Quantumania, dat een bijzondere werktitel heeft gekregen.

Goat rodeo
De film heeft namelijk als werktitel goat rodeo gekregen. Daarmee wordt verwezen naar iets dat helemaal mis gaat, "waarbij er geen andere optie meer is om terug te leunen en de treinramp te zien voltrekken." En dat is precies de stijl die Marvel Studios heeft gekozen voor de Ant-Man-franchise.

In Ant-Man and the Wasp: Quantumania gaan we de schurk Kang the Conquerer ontmoeten. Hij is een warlord die uit de toekomst komt en naar het verleden reist om daar mensen enorm lastig te vallen.

Daarmee kan het nog een behoorlijk interessant project worden, met name omdat sommige fans denken en hopen dat Kang uiteindelijk de grote nieuwe Thanos-achtige schurk wordt.

NieuwsFilm

meest populair