Check hier de bizarre buitenaardse look van de Martian Manhunter uit 'Zack Snyder's Justice League'

Check hier de bizarre buitenaardse look van de Martian Manhunter uit 'Zack Snyder's Justice League'

J'Onn J'Onnz ziet er behoorlijk gaaf uit.

Er zijn heel wat redenen om uit te kijken naar de release van Zack Snyder's Justice League. Een van de redenen ligt vermoedelijk in de belofte van de Martian Manhunter.

De heldhaftige vormveranderaar staat te boek als een van de oprichtende leden van de Justice League. Het was dus best een teleurstelling dat hij niet te zien was in de bioscoopfilm. Maar de nieuwe versie van Zack Snyder brengt ons wel een cameo van het personage.

General Swanwick
Acteur Harry Lennix is straks in de film te zien als General Swanwick. Hij was al die tijd J'onn J'onnz, vermomd om een oogje in het zeil te houden bij Superman en de Justice League.

Hoewel we al een hele rits glimpen van het personage te zien hebben gekregen, zagen we zijn echte vorm nog niet. Tot nu, want die is uitgelekt via sociale media.

In het shot zien we vooral het gezicht van J'onnz, wat betekent dat we nog niets hebben gezien van zijn kostuum. Het is duidelijk dat regisseur Snyder gekozen heeft voor een balans, waarbij het personage er enigszins bovennatuurlijk uit ziet, maar ook wat menselijke eigenschappen heeft. Hieronder kan je hem zien:


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair