BREAKING: Laatste trailer 'Zack Snyder's Justice League' teaset hoop nieuwe superhelden

BREAKING: Laatste trailer 'Zack Snyder's Justice League' teaset hoop nieuwe superhelden

Bereid je voor op een spectaculair superheldenavontuur van ongekende proporties.

De wereld verandert in puin en vervalt in totale chaos met de komst van Darkseid en Steppenwolf. Uit de laatste trailer voor Zack Snyder's Justice League, die HBO zojuist heeft gereleased, blijkt dat de aarde alleen te redden valt als de DC-helden zich verenigen en samen optrekken tegen het kwaad.

Bekijk de afbeelding
Donderdag verschijnt hij dan eindelijk: de vier uur durende "#SnyderCut" van Justice League. Fans van Zack Snyder, die met hun enorme campagne WarnerMedia wisten te overtuigen groen licht te geven aan het project, kijken er in ieder geval al reikhalzend naar uit.

Verrassing: nieuwe trailer
HBO Max heeft vanavond onverwachts een nieuwe trailer voor Zack Snyder's Justice League, zoals de film officieel heet, gelanceerd met daarin een hoop spectaculaire beelden. Ook teaset de trailer de komst van een aantal nieuwe helden, die de echte DC-fans direct zullen herkennen.

De Justice League wordt gevormd door Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Superman (Henry Cavill), Aquaman (Jason Momoa), The Flash (Ezra Miller) en Cyborg (Ray Fisher). Ook andere bekende DC-personages, waaronder The Joker (Jared Leto) en Deathstroke (Joe Manganiello), zullen te zien zijn in de film.


Zack Snyder's Justice League komt in de Verenigde Staten exclusief via HBO Max uit. In Nederland kun je de film vanaf aanstaande donderdag huren via Pathé Thuis voor een nog onbekend bedrag.

Overigens kon een deel van de HBO Max-abonnees de prent vorige week al bekijken. Door een fout kregen kijkers die de nieuwe Tom & Jerry-film aanklikten niet die film te zien, maar Justice League. Deze fout werd pas na enkele uren opgelost, waardoor er ook al een aantal illegale beelden uitlekte op het internet.

NieuwsFilm

meest populair