Gave foto 'Zack Snyder's Justice League' en zo moet je 'm volgens Zack Snyder kijken

Gave foto 'Zack Snyder's Justice League' en zo moet je 'm volgens Zack Snyder kijken

Zack Snyder denkt even met ons mee wat plaspauzes betreft.

Nog geen week en dan is Zack Snyder's Justice League eindelijk te zien. Vanaf 18 maart kan je de film kopen en streamen. Vandaag heeft Zack Snyder niet alleen een 'viewing guide', ook hebben we een gave nieuwe foto.

De digitale release heeft geen pauzes. Snyder gelooft tegelijk nog steeds dat er voor de kijker genoeg momenten zijn om even op te staan, naar het toilet te gaan of nieuwe snacks te halen. Daarom is de film ook verdeeld in zeven hoofdstukken, zodat de subplots ook genoeg ruimte krijgen om te ontwikkelen.

Pauze nemen
Justice League begint met Don't Count On It, Batman, een hoofdstuk van dertig minuten. Daarin zien we hoe Batman een team van superhelden vormt. Daarna begint het eveneens dertig minuten durende The Age of Heroes, dat een ander deel van het verhaal opzet. Snyder raadt fans aan daarna even pauze te nemen.

Hoofdstukken drie en vier duren bijna anderhalf uur, en omvatten het favoriete hoofdstuk van de regisseur: Beloved Mother, Beloved Son. Aan het einde van hoofdstuk vier begint de echte pauze. Dan is het slim om even een kwartiertje te pauzeren.

Daarna gaan de laatste 1 uur en 40 minuten in, evenals drie delen. Volgens Snyder kan je na het zesde deel eventueel even naar het toilet, maar heb je daarna nog maar twintig minuten te gaan. Hieronder de nieuwe foto:


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair