Dit is het verschil tussen 'Justice League' en het Marvel Cinematic Universe

Dit is het verschil tussen 'Justice League' en het Marvel Cinematic Universe

Volgens Zack Snyder.

Deze week verschijnt de nieuwe versie van Justice League uit 2017. En het belooft een compleet andere film te worden dan degene die je mogelijk op het witte doek of met je thuisbioscoop hebt gezien. En dit is uiteraard Zack Snyder's Justice League.

Regisseur Zack Snyder sprak met The New York Times en vergeleek zijn film met de films in het Marvel Cinematic Universe.

"Het is duidelijk dat ik deze personages en hun mythologie echt serieus neem. Ik wil dat ze zo gerealiseerd worden zoals deze personages in die wereld bestaan. Ik denk niet dat het cool is om plezier te hebben ten koste van hen. En we hadden een visie, een compleet universum, volledig uitgewerkt, die we echt helemaal wilden maken," legde Snyder uit.

"Ik wist het al voor BvS, toen we Man of Steel maakten. Marvel doet iets anders. Ze maken, op het hoogste niveau, populaire actiekomedies met een groot hart. En dat hebben ze vastgespijkerd. Een poging om dat te dupliceren is waanzin omdat ze er zo goed in zijn," aldus Snyder. "Wat DC had was mythologie op een episch niveau, en we zouden ze meenemen op een geweldige reis. Klaarblijkelijk was ik de enige die dat wilde."

Niet de Marvel-weg ingeslagen
Snyder geeft ook aan dat hij er nooit over nagedacht heeft om meer "Marvel" toe te voegen. "Ik weet niet hoe ik een bal anders moet slaan dan dat ik hem moet slaan. Een regisseur heeft één vaardigheid - zijn eigen standpunt. Dat is alles wat je hebt. Als je probeert een andere manier te imiteren om een film te maken, dan bevind je je op glad ijs."



NieuwsFilm

meest populair