Richtman Rumours: Jim Carrey wordt de antagonist in 'Deadpool 3'

Richtman Rumours: Jim Carrey wordt de antagonist in 'Deadpool 3'

Weer een mogelijkheid om gekke bekken te trekken...

Zoals beloofd een Daniel Richtman waarschuwing in de kop van het artikel om teleurstellingen te voorkomen. Dit betekent dus dat de kans 50% is dat onderstaand bericht uit de dikke duim is gezogen. Maar momenteel is elk leuk geruchtje meegenomen, dus komt die:

In het verleden waren er meerdere geruchten dat bekende sterren naar het MCU zouden komen, waaronder acteur en komiek Jim Carrey.

Nu beweert Richtman dat hij ook al weet als wie, namelijk de hoofdschurk tegenover Ryan Reynolds in het aankomende Deadpool 3.

Waakzaam
Hoewel het perfect klinkt voor Carrey, die zijn donkere dwaasheden eerder botvierde op Batman in Batman Forever (1995), en we natuurlijk niks leuker vinden dan hem flink tekeer te zien gaan en te horen schelden, moeten we (zoals altijd) waakzaam zijn voor dit Richtmangerucht.

Deadpool staat namelijk tevens bekend om zijn R-rating, die Marvel gelukkig blijft hanteren, met veel expliciet geweld en grof taalgebruik.

En laten we niet vergeten dat Carrey 7 jaar geleden verscheen in Kick-Ass 2, een film waar hij achteraf plotseling afstand van deed. Dus laten we hopen dat Richtman het juist heeft, maar houd het zoutvaatje paraat.

NieuwsFilm

meest populair