Fans woedend nadat overleden 'Glee'-actrice Naya Rivera is 'vergeten' bij Grammy Awards

De organisatie heeft nog niet gereageerd op de teleurgestelde kijkers.

Fans van de overleden actrice en zangeres Naya Rivera zijn boos op de organisatie van de Grammy Awards. Rivera's naam werd namelijk niet genoemd tijdens het vaste herdenkingsmoment tijdens de show.

Ieder jaar worden er bij de Grammy Awards artiesten en musici herdacht die het afgelopen jaar zijn overleden. Dit jaar werden onder meer Pop Smoke, Little Richard en Kenny Rogers geëerd - met een schitterend muzikaal eerbetoon dat onder andere werd uitgevoerd door Lionel Richie, Bruno Mars, Anderson .Paak, Brittany Howard.

Rivera werd echter niet herdacht op de avond en dat nemen veel fans van de Glee-actrice, die zelf twee keer werd genomineerd voor een Grammy, de organisatie zeer kwalijk. Op social media regent het boze reacties.

Rivera kwam op 8 juli vorig jaar op tragische wijze om het leven. Die dag maakte ze samen met haar vierjarige zoontje Josey een vaartochtje op Lake Piru. Tijdens een duik in het water werden de twee overmeesterd door sterke stromingen. Rivera kon haar zoontje nog terug op de boot duwen, maar zichzelf treurig genoeg niet meer in veiligheid brengen.

Rivera mocht slechts 33 jaar oud worden. De meeste bekendheid verwierf ze dankzij haar rol als de populaire cheerleader Santana Lopez in de musicalserie Glee.

NieuwsFilm

meest populair