Chris Hemsworth voelt de grote druk voor 'Thor: Love and Thunder'

Chris Hemsworth voelt de grote druk voor 'Thor: Love and Thunder'

De film moet natuurlijk wel kunnen tippen aan Thor: Ragnarok.

Marvel-acteur Chris Hemsworth voelt de druk wel. Hij werkt weer samen met Taika Waititi met wie hij Thor: Ragnarok maakte. De hoop is dat ze weer goud slaan met Thor: Love and Thunder.

Er staat ons heel wat te wachten met de film. We krijgen immers te zien hoe Jane Foster terugkeert samen met Thor (voor het eerst sinds 2013), maar we zien ook leden van de Guardians of the Galaxy (waaronder Groot en Star-Lord) en we zien ook de nieuwe koningin van Asgard terugkeren.

Grote druk
"Er staat misschien wel meer druk op om het vorige succes te herhalen," aldus Hemsworth tegenover GQ Australia. "Dus er is een beetje een soort nerveuze energie, die tegelijk heel opwindend voelt, en ons allemaal motiveert om het allemaal nog net iets beter te doen."

Vervolgens vroeg men hem naar de samenwerking met Chris Pratt, die als Star-Lord te zien is. "Die man is zo indrukwekkend als je kijkt naar zijn spontaniteit en gevoel voor humor. Het is zo grappig, inspirerend en intimiderend."

De nieuwe film wordt volgens Hemsworth weer heel anders en dat belooft wat. We zullen zien hoe Thor en zijn vrienden achterna gezeten worden door Gorr the God Butcher. Verwacht dus maar wat "heel gestoord spul in de film."

NieuwsFilm

meest populair