De toekomst van 'Alien' wordt groots en stevig onder Disney

De toekomst van 'Alien' wordt groots en stevig onder Disney

Grootse plannen met de Xenomorph.

Afgelopen jaren verschenen er twee films in de Alien-franchise die in 1979 startte met de gelijknamige film van Ridley Scott. Dit zijn uiteraard Prometheus (2012) en Alien: Covenant (2017), die onderdeel zijn van de prequelreeks die waarschijnlijk nooit wordt afgerond.

Sinds de overname van Fox door Disney zijn de rechten in handen van het muishuis en dat is een onverwachte combinatie. Toch ziet Disney toekomst in de franchise en die belooft groots te worden volgens Small Screen.

Alien-vervolgen worden gewoon R-rated
Volgens een bron van Small Screen wordt de boel gewoon R-rated / 16 jaar en ouder. "De toekomstige Alien-producties zitten barstens vol actie en horror," aldus de bron. "Ze zijn niet van plan om deze aankomende films en tv-series PG-13 te maken."

Even geleden werd duidelijk dat Disney samen met Disney+ / Hulu werkt aan een Alien tv-serie die door Noah Hawley wordt ontwikkeld en zich afspeelt op Aarde. Overigens is Ridley Scott ook betrokken bij deze plannen.

Welke van de Alien-films vind jij de beste en zit jij op meer producties te wachten? Of zou jij wel een vervolg willen zien op Alien: Covenant?

NieuwsFilm

meest populair