Zack Snyder heeft een nóg langere Snyder Cut van 'Justice League'

Zack Snyder heeft een nóg langere Snyder Cut van 'Justice League'

Met vier uur is het al een lange zit, maar er is meer!

Van toch best een aantal films van regisseur Zack Snyder bestaat een alternatieve versie en morgen verschijnt er weer een, namelijk Zack Snyder's Justice League. Deze wordt compleet anders dan de bioscoopversie en duurt maar liefst vier uur.

In gesprek met New York Times gaf Snyder aan dat er een versie bestaat die langer duurt dan wat we te zien zullen krijgen. "Mijn standpunt is dat de film elke keer ongeveer 20 minuten langer moet duren," zei Snyder tegen NYT. "Batman v Superman zou 20 minuten langer moeten zijn dan Man of Steel, en Justice League zou ongeveer 20 minuten langer moeten zijn dan Batman v Superman."

"Ik weet dat het te veel vanuit mezelf geredeneerd is. De waarheid is dat er waarschijnlijk ongeveer 10 Snyder Cuts bestaan. Er is een langere versie dan de vier uur durende versie," verklapte Snyder.

Veel DC Extended Universe-pret
Gisteren werd duidelijk hoe de critici de film hebben ontvangen. Op dit moment staat de score op een mooie 77% op de Tomatometer van Rotten Tomatoes, met een 6,7 / 10 als gemiddelde beoordeling.

Met uiteraard Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), The Flash (Ezra Miller), Cyborg (Ray Fisher) en Superman (Henry Cavill) kun je Zack Snyder's Justice League vanaf morgen aanzetten op onder meer Pathé Thuis, iTunes, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play en YouTube.

NieuwsFilm

meest populair