Sterk onthaalde monsterfilm 'Love and Monsters' volgende maand op Netflix!

Sterk onthaalde monsterfilm 'Love and Monsters' volgende maand op Netflix!

Na Amerika zijn wij nu aan de beurt.

De monsterfilm Love and Monsters kwam al vorig jaar oktober in de Verenigde Staten uit. Hier kreeg de film een gelijktijdige bioscoop- en VOD-release. Het resultaat mocht er zijn. De film werd sterk onthaald en als gevolg hiervan zal Love and Monsters nu ook in andere landen te zien zijn!

Dit liet hoofdrolspeler Dylan O'Brien (voornamelijk bekend van The Maze Runner-franchise) weten. Love and Monsters deed het uitstekend en wist hoge ogen te gooien op Apple TV en FandangoNow. Ook filmcritici zijn onder de indruk van de film en vergelijken hem met Zombieland.

Netflix
Nu is het bekend gemaakt dat de film vanaf 14 april op Netflix te zien zal zijn. Dit liet O'Brien weten met het onderstaande bericht op zijn Twitter-pagina.



Love and Monsters speelt zich af in een wereld die vernietigd is door reusachtige monsters en gaat over een tiener, Joel Dawson, die iedereen verliest. Dawson woont al jaren ondergronds, net als de rest van de mensheid. Hij komt er echter achter dat zijn vriendin nog leeft en zet alles op alles om opnieuw met haar herenigd te worden.

NieuwsFilm

meest populair