Maakt Christopher Nolan straks een Marvel Studios-film?

Maakt Christopher Nolan straks een Marvel Studios-film?

Christopher Nolan zou in gesprek zijn.

Regisseur Christopher Nolan is de man die het superheldengenre een enorme impuls gaf met de drie films in de Dark Knight-trilogie. De grauwe Batmanfilms worden namelijk nog altijd gezien als het beste wat er is verschenen in het genre.

Maar zou Nolan de overstap kunnen maken naar Marvel? Volgens de website Fiant Freakin Robot zou hij op dit moment in gesprek zijn met Marvel Studios. Details worden er niet gemeld door de mogelijk wat gissende website, maar alles is mogelijk.

De regisseur zou zomaar op zoek kunnen zijn naar franchisewerk. Recent werd duidelijk dat hij niet blij is met de aanpak van Warner Bros. om de 2021-films ook gelijk op streaming te zetten en het lijkt erop dat Disney / Marvel Studios voet bij stuk houden als het gaat om de release van de allergrootste titels.

MCU-film van Christopher Nolan?
Mochten Marvel Studios en Nolan met elkaar in zee gaan, dan zal de regisseur ongetwijfeld een uniek project willen. En de kans is groot dat dit mogelijk is, aangezien Phase 4 en verder heel wat nieuwe personages en werelden gaat laten zien.

In het verleden heeft Nolan overigens kritiek geuit op filmreeksen die maar door en door blijven gaan. "Er is zoveel druk voor vervolgfilms, maar niemand stopt en vraagt zich af 'voegt het echt iets toe?' en dat vind ik jammer," zei de regisseur in 2019 tegenover MTV.

Ook zou hij de films van Marvel "geen echte films" hebben genoemd, maar later zei hij dat hij wat dat betreft verkeerd geciteerd werd. Mocht Nolan een MCU-film maken, welke zou jij dan graag van hem willen zien?

NieuwsFilm

meest populair