Angelina Jolie: "Mijn ex Brad Pitt is schuldig aan huiselijk geweld en ik heb bewijs"

Angelina Jolie: "Mijn ex Brad Pitt is schuldig aan huiselijk geweld en ik heb bewijs"

Hun scheidingszaak blijft voortduren en er worden steeds heftigere beschuldigingen geuit.

Angelina Jolie en Brad Pitt hebben het kruit weer aangevuld voor de volgende slag in hun alsmaar voortdurende vechtscheiding. Vandaag is naar buiten gekomen dat Jolie haar ex officieel beschuldigt van 'huiselijk geweld'.

De Amerikaanse roddelmedia hebben nieuwe rechtbankdocumenten in handen gekregen uit de scheidingszaak van Brad Pitt (57) en Angelina Jolie (45). Daarin zou Jolie claimen bewijs in handen te hebben waaruit blijkt dat Pitt 'huiselijk geweld' heeft gepleegd tijdens hun huwelijk.

Verdere details zijn op dit moment niet bekend. Het is daarom ook niet duidelijk of Jolie beweert zelf het slachtoffer te zijn.

De enige eerdere beschuldiging richting Pitt over vermeend geweld binnen de familiesferen stamt uit 2016. Toen werd de acteur door de autoriteiten onderzocht voor vermeende kindermishandeling.

Specifiek zou het een incident betreffen met zijn destijds vijftienjarige zoon Maddox in een privévliegtuig, maar verdere details zijn nooit bekendgemaakt. In november 2016 concludeerden de autoriteiten echter dat Pitt onschuldig was.

In oktober 2020 kwam de scheidingszaak van Pitt en Jolie, een soap die al ruim vier jaar gaande is, eindelijk voor bij de rechtbank. Een van de gevoelige punten is onder meer het voogdij van hun zes kinderen.

NieuwsFilm

meest populair