Eindelijk high resolution beeld van de Martian Manhunter in 'Zack Snyder's Justice League'

Eindelijk high resolution beeld van de Martian Manhunter in 'Zack Snyder's Justice League'

En wie is die J'onn J'onnz nou eigenlijk?

Al een hele tijd hebben we moeten wachten op de Martian Manhunter in Zack Snyder's Justice League. Nu je de film voor een kleine 14 euro kan kopen, is hij eindelijk te zien.

HBO Max heeft tegelijk ook twee foto's vrijgegeven van het personage en die zien er behoorlijk veelbelovend uit. We zetten de foto's op een rij en vertellen je over het personage. Ook laten we je weten wanneer hij te zien is in de film. Mocht je dat niet willen weten, lees dan na de foto's hieronder niet verder.

De Martian Manhunter
De rol van de Martian Manhunter, ook wel J'onn J'onnz genaamd, wordt gespeeld door acteur Harry Lennix. Het personage is volledig met CGI gemaakt. Hieronder de twee foto's die door HBO Max zijn vrijgegeven:

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Wanneer kan je hem zien?
De Martian Manhunter is op twee momenten in de film te zien. Het eerste moment laat zien hoe de vormveranderende alien zich voordoet als Martha Kent. Hij zit te praten met Lois Lane. En helemaal aan het einde van de film zien we hem verschijnen voor Bruce Wayne, om hem te laten weten dat hij bereid is mee te vechten tegen de dreiging vanuit Darkseid.

Wie is hij?
De Martian Manhunter komt in de comics van, zoals zijn naam al impliceert, Mars. Hij is oeroud, oud genoeg om op Mars geleefd te hebben toen de planeet nog bewoonbaar was. Maar hij woont al een miljoen jaar in het diepste geheim op Aarde.

Hij is ontzettend machtig: een van de meest krachtige telepaten van de planeet. Hij kan in de comics zelfs met de hele Justice League communiceren via zijn gedachten. Bovendien heeft hij enorme kracht, uithoudingsvermogen en goede reflexen. Hij kan ook nog eens vliegen, maar is doodsbang voor vuur.

NieuwsFilm

meest populair