Zack Snyder over zijn toekomstplannen met de 'Justice League': Nieuwe Batman en New Gods

Zack Snyder over zijn toekomstplannen met de 'Justice League': Nieuwe Batman en New Gods

Helaas gaan we hier uiteindelijk niets van zien.

Regisseur Zack Snyder zal tevreden zijn. Zijn Justice League is nu te zien. Maar tegelijk is het een film die eindigt met een behoorlijk grote cliffhanger.

Dit artikel bevat SPOILERS voor Zack Snyder's Justice League.

In een interview vertelde Snyder over wat we van de ooit geplande vervolgen (die er vermoedelijk niet zullen komen) mochten verwachten. Het blijkt dat hij inderdaad, zoals recent al leek, plannen had met de New Gods en met de zoon van Superman.

Grootse plannen
"Alle New Gods zouden op een gegeven moment te zien zijn. Als het aankomt op de invasie van Aarde, wilde ik echt helemaal los gaan. De derde film draaide in essentie om een invasie van de New Gods. Dus in deze film zie je DeSaad en Darkseid en nog eentje in de troonzaal van Apokolips. De implicatie is dat de rest er ook is, absoluut," aldus Snyder.

Het was ook de bedoeling dat Lois Lane zwanger was. Zij was zwanger van Clark Kent. "Hij heeft geen krachten, maar eindigt wel als de nieuwe Batman. Twintig jaar na de dood van Batman nemen ze de jonge Bruce Kent mee naar de Batcave en zeggen ze: 'Je oom Bruce zou trots op je zijn als je dit zou doen'. Of iets in die richting."

Wat ons betreft komt die film er toch maar snel!

NieuwsFilm

meest populair