Johnny Depp heeft opnieuw te maken met een inbreker

Johnny Depp heeft opnieuw te maken met een inbreker

Dit is de tweede keer in korte tijd dat er wordt ingebroken in de villa van de 'Pirates'-acteur.

Johnny Depp krijgt steeds vaker ongenodigde gasten op bezoek. Eerder deze week hield de politie een dakloze man aan die de villa van de acteur was binnengedrongen. Dat meldt TMZ. Dit is al de tweede keer korte tijd dat er wordt ingebroken bij Depp.

De riante villa van Johnny Depp in Hollywood Hills blijkt een hotshot voor inbrekers te zijn. In januari had een vrouw zich al toegang geschaft tot de woning van de Pirates of the Caribbean-acteur en afgelopen donderdag was het weer raak.

Depps buurman zag die dag een onbekende man rondlopen op zijn gazon en schakelde de politie in. De man wist echter te ontkomen.

Later op de dag kreeg de politie opnieuw een telefoontje. Dit keer belden de beveiligers van de filmster op nadat zij dezelfde man hadden aangetroffen in diens woning.

Toen de agenten arriveerden, bleek de man onder de douche te staan in een van Depps badkamers (hij heeft er natuurlijk meerdere). De man weigerde de deur open te doen en daarom konden de toegesnelde agenten niets anders dan de deur intrappen en hem mee naar buiten sleuren, waarna hij natuurlijk direct werd gearresteerd.

Volgens de bronnen van TMZ had de man zich ook tegoed gedaan aan de drankvoorraad van de acteur.

Gelukkig was Depp zelf niet aanwezig in de woning ten tijde van het voorval, maar wellicht moet hij toch eens iets aan zijn beveiliging na dit tweede - vervelende - incident in korte tijd.

NieuwsFilm

meest populair