Opvallend: Regisseur 'Godzilla vs. Kong' spoilt zijn eigen film

Opvallend: Regisseur 'Godzilla vs. Kong' spoilt zijn eigen film

Filmregisseur Adam Wingard verklapt iets uit zijn blockbuster.

Ondertussen mag het geen enorm groot geheim meer genoemd worden dat in Godzilla vs. Kong meer bedreigingen zijn. We krijgen namelijk meer monsters te zien dan de twee titelmonsters. Opvallend is wel dat de regisseur iets verklapt dat we nog niet in de trailers hebben gezien.

In Godzilla vs. Kong duikt namelijk ook Mechagodzilla op. In de trailers kregen we slechts een minimale indruk op soort van de robotversie van Godzilla, maar onder meer veel gelekt speelgoed gaf al een indruk op het robotmonster in de vertraagde blockbuster.

Adam Wingard spoilt zijn eigen film
Via Twitter heeft regisseur Adam Wingard (The Guest, You're Next) nu een foto geplaatst waarop hij zelf te zien is met een speelgoedversie van Mechagodzilla, en dat is toch best een verrassende keuze.

Er zijn vast genoeg fans die met opzet het nieuws rond de film niet volgen om met zo min mogelijk informatie de film te kunnen kijken. Wingard vindt het klaarblijkelijk niet erg dat iedereen vooraf al weet dat Mechagodzilla opduikt. "De kat is uit de zak," schrijft de regisseur bij de foto.



NieuwsFilm

meest populair