Brad Pitt: "Angelina Jolie maakt me helemaal kapot"

Jolie heeft Pitt in recente rechtbankpapieren beschuldigd van 'huiselijk geweld'.

Angelina Jolie deelde vorige week een rake klap uit in de boksmatch die haar scheiding met Brad Pitt is geworden door hem te beschuldigen van 'huiselijk geweld'. Volgens een bron rondom Pitt is de acteur 'kapot' van deze aanval. Dat meldt Page Six.

Een insider zegt tegen die bekende Amerikaanse gossipsite dat Pitt de beschuldiging van Jolie als een 'voorbedachte actie' ziet om de publieke opinie in haar voordeel te beïnvloeden.

Deze kwam namelijk op een opvallend moment naar buiten: de ex-geliefden staan namelijk op het punt om elkaar weer in de rechtszaal te ontmoeten om de voogdij over hun zes kinderen uit te vechten.

De aantijgingen uit kamp-Jolie zouden er flink in hebben gehakt bij Pitt. "Brad vindt het verschrikkelijk dat Angelina voor deze weg heeft gekozen. Er zijn nog steeds veel emoties in het spel na hun huwelijk, vertelt de ingewijde aan Page Six.

Pitt zou de afgelopen jaren flink zijn best hebben gedaan om een betere man en vader te worden. "Hij heeft zelf verantwoordelijkheid genomen om aan zijn tekortkomingen, zoals zijn drankgebruik, te werken", legt de bron uit.

Pitt en Jolie proberen al sinds 2016 van elkaar af te komen, maar hun scheiding loopt keer op keer vertraging op. Door al het moddergooien over en weer zou je bijna vergeten dat de twee Hollywoodsterren ooit gelukkig waren samen. Of ging het tijdens hun huwelijk ook al vaak mis?

"Ze hadden een zeer gepassioneerd, maar soms ook giftig huwelijk. Natuurlijk hadden ze weleens ruzie, maar ook vele mooie momenten samen", vertelt de bron daarover.

Pitt maakt zich echt zorgen om zijn toekomst met zijn kinderen. "Brad heeft het gevoel dat hij steeds verder geïsoleerd raakt van zijn kinderen en daar zit hij echt ontzettend mee", aldus de insider.

NieuwsFilm

meest populair