Tekent Ben Affleck voor een 'Batman'-prequel waarin hij werkt met Robin? Zack Snyder vertelt erover

Tekent Ben Affleck voor een 'Batman'-prequel waarin hij werkt met Robin? Zack Snyder vertelt erover

Hij denkt niet dat het project kans maakt.

Nu Zack Snyder's Justice League op HBO Max staat, hopen fans heel wat meer te horen over de toekomstplannen van Zack Snyder met het DCEU. Hij dacht lang na over prequels, sequels en andere projecten in de franchise.

Een van de meest kansrijke projecten had natuurlijk een film rond Batman kunnen zijn. Eentje die zou kijken hoe de Dark Knight bijna twintig jaar samenwerkte met Robin in Gotham City, voordat de Boy Wonder vermoord werd door de Joker.

Prequel-projecten
"Ik denk dat het allemaal geweldige ideeën zijn," aldus Snyder tijdens een nieuw interview. "Ik denk dat het geweldig is om te kijken naar de Martian Manhunter of Deathstroke, vooral als Batman jonger is en twintig jaar werkt met Robin in GOtham City."

Maar: "Ik weet niet of Ben [Affleck] daar interesse in heeft. Omdat het zo'n breed canvas is waar je mee kan werken, kan je natuurlijk heel wat toffe verhalen vinden om te vertellen. Zo is de oorsprong van Deathstroke buitengewoon en tof om te bekijken."

De kans is echter klein dat er zo'n project komt, tenzij Zack Snyder's Justice League echt een monsterlijk succes blijkt te zijn op HBO Max.

NieuwsFilm

meest populair