Indrukwekkende fantrailer 'Godzilla vs. Kong' vervangt Kong door een kat

Indrukwekkende fantrailer 'Godzilla vs. Kong' vervangt Kong door een kat

Jawel, dat ziet er echt heel tof uit.

Er is een heerlijke en best indrukwekkend gemaakte trailer voor Godzilla vs. Kong online gezet, waarin we niet zien hoe Kong de mensaap het opneemt tegen Godzilla, maar Kong de kat.

Al in 2015 werd bekend gemaakt door Legendary Pictures dat het van plan was om de twee monsterfranchises samen te voegen. We zouden zien hoe Godzilla en King Kong tegen elkaar vechten. En die film komt deze maand nog uit in de Verenigde Staten; het is wachten op een Nederlandse release.

Godzilla vs. Kat
In de tussentijd heeft een fan een heerlijke spoof trailer gemaakt, waarin we zien hoe een kat de plaats van Kong inneemt. "OwlKitty buigt voor niemand", luidt het bijschrift.

Dat is een verwijzing naar een van de personages die zegt dat Kong voor niemand buigt. Hieronder kan je de heerlijke trailer zien:



De trailer is behoorlijk indrukwekkend gemaakt. De kat krijgt bijvoorbeeld kattenvoer voorgeschoteld en de grommen van de gorilla zijn allemaal vervangen door de geluiden van een kat. De film is vanaf 31 maart te zien in de Verenigde Staten.

NieuwsFilm

meest populair