Officieel: 'Black Widow' naar Disney+ en maanden vertraagd

Officieel: 'Black Widow' naar Disney+ en maanden vertraagd

Disney en Marvel Studios hebben geen vertrouwen in de bioscopen in 2021.

Het onvermijdelijke is dan toch gebeurd. Walt Disney ziet zich genoodzaakt om de Marvel-film Black Widow een release te geven op Disney+. De eerste film in de vierde fase van het Marvel Cinematic Universe is ook vertraagd naar begin juli dit jaar.

Black Widow zal via Premier Access / VIP-toegang op Disney+ verschijnen op 9 juli dit jaar. Dit betekent dat je de Marvel-film voor waarschijnlijk 21,99 euro bijbetaling thuis kunt kijken. Overigens zal Disney de film ook in de bioscopen die open zijn uitbrengen.

Black Widow naar Disney+
Op Twitter laat Marvel Studios het nieuws weten. Het gevolg is dat Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, die voor 9 juli stond gepland, verplaatst is naar 3 september 2021. Er zijn geen gevolgen voor Eternals, gepland voor november 2021.



"De aankondiging van vandaag weerspiegelt onze focus op het bieden van keuze aan de consument en het bedienen van de veranderende voorkeuren van het publiek. Door gebruik te maken van een flexibele distributiestrategie in een dynamische markt die zich begint te herstellen van de wereldwijde pandemie, zullen we de beste opties blijven gebruiken om de ongeëvenaarde verhalen van The Walt Disney Company's naar fans en families over de hele wereld te brengen," aldus Kareem Daniel, voorzitter van Disney Media & Entertainment Distribution.

NieuwsFilm

meest populair