Derde "Kaiju" arriveert in nieuwe trailer 'Godzilla vs. Kong'

Derde "Kaiju" arriveert in nieuwe trailer 'Godzilla vs. Kong'

De grootste uitdaging wordt steeds meer onthuld.

De Nederlandse filmfan moet komende weken en misschien wel maanden flink doorbijten. De bioscopen blijven tot ten minste 20 april gesloten en het lijkt er vooralsnog niet op dat Godzilla vs. Kong op een andere manier in ons land verschijnt.

In de States, waar de bioscopen weer de deuren onder bepaalde voorwaarden openen, verschijnt de vierde film in het MonsterVerse op 31 maart op het witte doek en HBO Max. Het gevolg is dat de film in Nederland weer veel illegaal gedownload gaat worden. Een snelle Video-on-demand release zou het antwoord moeten zijn.

Nieuwe beelden: derde "Kaiju" geteast
Voor nu moeten we het doen met een hoop nieuwe beelden via trailers en tv-spots. Hieronder zie je een Chinese trailer (en poster) en in de nieuwe beelden zie je ook een flink hint naar de derde Kaiju in de film.

En dit is uiteraard Mechagodzilla die ondertussen al via vele kanalen is uitgelekt en nu dus ook wordt gebruikt in onderstaande promo. Heb jij geduld om Godzilla vs. Kong te bewaren tot in de bioscoop, mocht deze de film nog vertonen in mei of juni?



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair