Michael Myers gaat gruwelijk in the-next-level-modus voor 'Halloween Kills'

Michael Myers gaat gruwelijk in the-next-level-modus voor 'Halloween Kills'

Moet er dit keer wél een baby aan geloven?

Liefhebbers van de Halloween-franchise moeten een heel jaar wachten op het tweede deel Halloween Kills (uitgesteld "dankzij" de coronapandemie) van de rebootserie die in 2018 met succes van start ging.

Hoofdrolspeler Andi Matichak (die de kleindochter van Jamie Lee Curtis' Laurie Strode vertolkt) zegt dat de vergelding van Michael Myers in het vervolg nog een tandje hoger zal zijn nadat hij ontsnapt is uit de brandende kelder.

Michael Myers staat natuurlijk bekend als een ijskoude meedogenloze killer zonder enige vorm van emotie. Het is dus goed voor te stellen dat hij in de volgende film nog bruter en agressiever is, aangezien hij het nu tegen het hele stadje Haddonfield moet gaan opnemen en het aantal doden flink opgeschroefd gaat worden.

Controverse
In de 2018 Halloween was echter een opmerkelijk moment waarbij Myers een wieg met daarin een huilende baby voorbij loopt zonder die iets aan te doen. Hierdoor zou je bijna denken dat er toch nog iets van menselijkheid bij hem aanwezig is. Het zal toch wat zijn als hij straks ook deze allerkleinste weerloze wezens om zeep gaat helpen.

Een andere controversiële wending zou zijn als hij Laurie Strode zelf weet te doden (net zoals in Resurrection uit 2002), maar dit lijkt minder waarschijnlijk, omdat er ook nog een afsluitend deel gaat verschijnen getiteld Halloween Ends en zonder Curtis klinkt dat toch minder aantrekkelijk.

NieuwsFilm

meest populair