'Robert Eggers' Viking-epos 'The Nortman' wordt ongeloofelijk'

'Robert Eggers' Viking-epos 'The Nortman' wordt ongeloofelijk'

Acteur Ralph Ineson is gigantisch onder de indruk van de eerste beelden.

Robert Eggers' wist hoge ogen te gooien met zijn regiedebuut The Witch. Hierna volgde The Lighthouse. Ook deze film werd sterk onthaald. Niet vreemd dus, dat veel filmfans met smacht uitkijken naar zijn volgende film, de Viking-epos The Northman. Volgens acteur Ralph Ineson wordt het geweldig.

Ineson was al te zien in The Witch, maar volgens hem wordt The Nortman nog beter: ''Het is een gigantische film. Ik heb tot nu toe zo'n vier minuten aan footage gezien en werd omver geblazen. De combinatie van Eggers' verbeelding en Vikingfolklore is verbluffend!''

Cast
De casting van de film is eveneens zeer indrukwekkend. Zo zullen o.a. [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/8135]Nicole Kidman, Ethan Hawke, Anya Taylor-Joy, Willem Dafoe, Björk en Claes Bang in The Nortman te zien zijn. Ineson is voornamelijk onder de indruk van Alexander Skarsgård's prestatie.

Zo zegt Ineson: ''In een bepaalde scène wint hij een gevecht, bukt hij zich en rukt de keel van zijn tegenstander uit met zijn tanden. Vervolgens schreeuwt hij tot de goden. Zijn bovenlijf is ontbloot en ik dacht bij mezelf: ''Mijn God, dit is geen bodybuilder, maar een echte, ernstige acteur!''''.

''Hij transformeerde in een soort monster. Zijn toewijding is ongelooflijk. Ik denk dat de film een meesterwerk wordt''.

NieuwsFilm

meest populair