De bizarre hoeveelheid slow motion in 'Zack Snyder's Justice League'

De bizarre hoeveelheid slow motion in 'Zack Snyder's Justice League'

Maar liefst tien procent van de film ziet er zo uit.

Een van de zaken die heel erg opvallen als je Zack Snyder's Justice League bekijkt, is de hoeveelheid slow motion beelden. Iemand heeft besloten de film volledig te kijken en bij te houden hoeveel momenten zich in slow-mo afspelen.

Dat werd gedaan door de site IGN, die de stopwatch erbij hield. Indrukwekkend genoeg blijken 24 minuten en 7 seconden van de content van de film zich volledig in slow-motion af te spelen. Een indrukwekkend geheel, want dat betekent dat de film voor 10,35 procent uit slow-mo bestaat.

Grote vrijheid
Dat is natuurlijk allemaal te danken aan de grote artistieke vrijheid die Zack Snyder kreeg. Hij vertelde recent nog dat hij alles wilde kunnen laten zien in deze film, en dus ook heel wat bloed. Slow-mo hoort daar klaarblijkelijk ook bij.

De Snyder Cut van Justice League zal, hoe het er nu naar uitziet, de laatste Snyder-film in het DC Extended Universe zijn. Warner Bros. benadrukte meermaals in het verleden geen interesse te hebben in nieuwe Snyder-films in de franchise, maar zich juist te willen richten op nieuwe verhalen en vertellers.

De Snyder Cut is nu te koop via je favoriete VOD-dienst.

NieuwsFilm

meest populair