Kijkcijfers 'Zack Snyder's Justice League' verslaan 'Wonder Woman 84' niet in eerste weekend

Kijkcijfers 'Zack Snyder's Justice League' verslaan 'Wonder Woman 84' niet in eerste weekend

De film van Zack Snyder scoort desalniettemin prima voor een HBO Max-release.

Zack Snyder's Justice League heeft bijna 2 miljoen huishoudens weten te trekken naar HBO Max in zijn premièreweekend. Dat blijkt uit cijfers van Samba TV.

In totaal zouden zo'n 1.8 miljoen Ameikaanse huishoudens naar de vier uur durende superheldenblockbuster hebben gekeken.

Daarmee doet Zack Snyder's Justice League het minder dan de eind vorig jaar verschenen DC-film Wonder Woman 84. Naar die prent, die op eerste kerstdag verscheen, keken 2.2 miljoen huishoudens in het eerste weekend.

Dit is waarschijnlijk te verklaren door het feit dat Wonder Woman 84 een gloednieuwe film betrof en een meer behapbare speelduur heeft.

De film van regisseur Zack Snyder scoort wel ietjes beter dan de Marvel-serie The Falcon and The Winter Soldier, die afgelopen weekend 1.6 miljoen huishoudens heeft weten te boeien op Disney+ (een getal dat ook door Disney werd gecommuniceerd).

Samba TV meet deze kijkcijfers via de smart tv's van Amerikaanse huishoudens. Hoe de film het in de rest van de wereld heeft gedaan - waar streamingdienst HBO Max nog niet actief is - is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair