Dit was Ben Afflecks 'The Batman' geweest met Batgirl!

Dat zijn pas toffe onthullingen.

Hoe opwindend Matt Reeves' The Batman ook is, heel wat mensen keken ook uit naar de film waar Ben Affleck aan werkte. Nu blijkt dat die film wel heel interessante rollen zou hebben gehad.

Een paar jaar geleden besloot Ben Affleck om weg te lopen bij The Batman. Hij kon geen manier vinden om het verhaal helemaal passend en goed te krijgen.

Het verhaal
Acteur Joe Manganiello zou de rol van Deathstroke spelen in de film en het daarin opnemen tegen Afflecks Batman. Hij onthulde dat ook Batgirl in de film te zien zou zijn.

"Er zat een hele grote showdown in, ik geloof met Batgirl. Batgirl probeert Bruce te helpen omdat Deathstroke zo snel is," aldus Manganiello. "Hij kon anticiperen op de bewegingen van Bruce."

Volgens hem was Batman in de film "volledig bang" voor Deathstroke, omdat "hij iemand had gevonden in hem, die hem de baas kon." Het einde was dan ook erg gaaf:

"Dat leidt tot een heel grote eindstrijd in de straten van Gotham. De film was een echte psychologische thriller met Deathstroke. Een beetje als een horrorfilm, met een haai zoals Jaws."

NieuwsFilm

meest populair