'Mortal Kombat' duwt R-rating tot het uiterste randje

'Mortal Kombat' duwt R-rating tot het uiterste randje

De fatalities in de film beloven goor en bloederig te worden.

De bloederige fatalities zijn altijd het bekendste element geweest van de gamereeks, maar tot teleurstelling van de fans bevatten de films uit de jaren '90 maar weinig bloed wegens de slappe PG-13 rating. Dat probleem lijkt echter opgelost te zijn in de nieuwe Mortal Kombat, die volgende maand verschijnt.

De trailer van de Warner Bros.-film maakte al meer dan duidelijk dat er genoeg bloed zal vloeien in de nieuwe film. Regisseur Simon McQuoid draagt bij aan de hype door hier het volgende aan toe te voegen:

"We wilden het bloed en de goorheid van de fatalities tot het uiterste randje brengen. Er komt natuurlijk een punt waarop je té ver gaat en de film niet kunt uitbrengen. En dat zou niet verstandig zijn van de studio. Maar vanaf dag een hebben we afgesproken dat we dit element goed zouden aanpakken."

Hype overload
Als we deze woorden moeten geloven, lijkt Mortal Kombat alle hype eer aan te gaan doen. Laten we hopen dat we niet van een koude kermis thuiskomen in april.

Mortal Kombat moet vanaf 15 april in de bioscopen draaien en komt tegelijkertijd op HBO Max (in Amerika). Hoe en of de film ook in Nederland te streamen zal zijn in die periode is nog onbekend.

NieuwsFilm

meest populair