Kijkers 'Zack Snyder's Justice League' kijken de film niet in 1 keer

Kijkers 'Zack Snyder's Justice League' kijken de film niet in 1 keer

Het ziet er niet per se goed uit qua kijkcijfers.

In eerste instantie lijken de kijkcijfers van Zack Snyder's Justice League bijzonder indrukwekkend. Maar liefst 1,8 miljoen huishoudens bekeken de film in het eerste weekend dat deze online stond.

Samba TV wist te onthullen dat 1,8 miljoen huishoudens in de Verenigde Staten naar de Snyder Cut keken in het eerste weekend. Daarmee is de vier uur durende film populairder dan de eerste aflevering van Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier.

Wie kijkt hem af?
Directeur Jeffrey Silverman van Samba TV meldt dat zijn bedrijf een kijker definieert als iemand die minstens vijf minuten van een film of televisieserie gekeken heeft. Interessant is dat van de 1,8 miljoen mensen die de film keken, maar 1/3de van de mensen hem helemaal gezien heeft.

Dat betekent natuurlijk niet dat twee derde van de kijkers de film uiteindelijk helemaal niet afgekeken heeft. De film duurt maar liefst vier uur, wat erg lang is om in 1 keer te kijken. Wellicht dat een heleboel mensen de film in meerdere sessies gekeken hebben.

Zack Snyder's Justice League vertelt het verhaal van de film zoals Zack Snyder dat ook echt voor ogen had, en laat zien hoe de helden van de Aarde samenkomen in een strijd tegen Steppenwolf.

NieuwsFilm

meest populair