Gerucht: Arrowverse-series krijgen ook bioscoopfilms

Gerucht: Arrowverse-series krijgen ook bioscoopfilms

The CW wil de franchise naar het schijnt uitbreiden.

Het Arrowverse bestaat al elf jaar. In die tijd is het een van de grootste televisiefranchises geworden die bestaat, met heel wat televisieseries, waaronder Arrow, The Flash, Supergirl en Black Lightning.

De franchise bestaat nu nog alleen uit televisieseries, maar als we lekker Daniel Richtman mogen geloven, denkt The CW aan het uitbreiden naar de filmwereld. Hij stelt dat gekeken wordt om volwaardige bioscoopfilms te maken in de franchise.

Verbonden aan de series
Het zouden dan films zijn die verbonden zijn aan bijvoorbeeld specifieke personages in de series. Tegelijk zou het een mogelijkheid kunnen zijn dat men kijkt naar films die de grote crossover-events kunnen aanvullen, om zo nog meer aandacht te trekken met de grootschalige crossovers die we regelmatig te zien krijgen in de franchise.

Helemaal ongewoon zijn dit soort crossovers niet. AMC is bijvoorbeeld van plan om een hele rits bioscoopfilms te maken in de Walking Dead-franchise rond Rick Griems en deed ook iets soortgelijks met de Breaking Bad-franchise.

Hoewel het een Richtman-gerucht blijft, klinkt het niet per se enorm onlogisch voor The CW om zijn Arrowverse uit te breiden naar de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair