Geobsedeerde 'Avengers: Endgame'-fan vestigt krankzinnig Guinnessbook record

Geobsedeerde 'Avengers: Endgame'-fan vestigt krankzinnig Guinnessbook record

Je moet er maar zin in hebben...

Je hebt mensen die een film na één keer wel gezien hebben, je hebt mensen die een film na verloop van tijd nog een keertje kijken, je hebt mensen die films verzamelen om ze vaker te kunnen bekijken... En dan heb je Ramiro Alanis.

De Marvel-fan, die personal trainer is in het dagelijks leven, werd onlangs onderscheiden met een benoeming in het Guinnessbook Of World Records nadat hij het presteerde om Avengers: Endgame maar liefst 191(!) keer in de bioscoop te aanschouwen.

Dit deed de beste jongeman door in ongeveer vijf maanden tijd (de film draaide van half april t/m half september) dagelijks naar diverse theaters te gaan door programmeringen naast elkaar te leggen.

Op TWITTER uitte Alanis zijn vreugde en postte hij ook nog een foto waarop hij zijn grote overwinning met enkele Avengers vierde:

Tweet verwijderd

Kluizenaar
Alanis vertelde verder over de moeite die hij heeft moeten doen om uiteindelijk de 191 aan te kunnen tikken: "Het moeilijkste deel van deze poging was het opgeven van mijn sociale leven met mijn gezin, de sportschool (ik verloor 16 kilo aan spieren) en het beheren van mijn werkuren in combinatie met de vertoningstijden. Ik bleef echter gemotiveerd door de steun die ik kreeg van familie, vrienden en uiteraard managers en personeel van de bioscopen".

NieuwsFilm

meest populair