Keert Jeff Goldblum nu wel of niet terug als The Grandmaster in 'Thor: Love and Thunder'?

Keert Jeff Goldblum nu wel of niet terug als The Grandmaster in 'Thor: Love and Thunder'?

Een recente foto met regisseur Taika Waititi en hoofdrolspeler Chris Hemsworth lijkt antwoord op deze vraag te geven.

Regisseur Taika Waititi is op dit moment bezig met de Marvel-film, Thor: Love and Thunder. Hiervoor keren heel wat oude bekenden terug en nu lijkt het erop dat een 'fanfavourite' ook wel eens zou kunnen terugkeren.

Zo zullen o.a. Jane Foster (Natalie Portman) en Lady Sif (Jamie Alexander) in de film te zien zijn, maar ook andere superhelden zoals Valkyrie (Tessa Thompson) en het volledige Guardians of the Galaxy-team. De 'Asgardianse' acteurs, Matt Damon, Sam Neill en Luke Hemsworth, keren eveneens terug. Nu lijkt het erop dat Jeff Goldblum misschien ook opnieuw in de huid van The Grandmaster kruipt.

Foto
Het was namelijk nog niet geheel zeker of Goldblum opnieuw terug zou keren, maar dat lijkt nu zo goed als bevestigd. De acteur werd namelijk samen gespot met Waititi en Hemsworth tijdens een rugbywedstrijd in Australië. Hieronder is de foto te zien.



Thor: Love and Thunder wordt opgenomen is Australië, maar Goldblum woont niet daar. Ondanks het feit dat hij nog niet officieel aangekondigd is voor de nieuwe Marvel-film, lijkt hij wel gewoon aanwezig te zijn voor opnames.

Wat te verwachten
Mocht het ervan komen, dan zal interessant zijn om te zien wat Waititi van plan is met Goldblum's Grandmaster. Vorige maand verscheen er al een artikel over The Grandmaster, die eigenlijk het loodje had moeten leggen in Thor: Ragnarok.

Dit idee haalde de film uiteindelijk niet. Wel zorgt de revolutie op de planeet Sakarr ervoor dat de Grandmaster niet langer in controle is en op het einde lijkt hij zelfs gevangen genomen te worden. Wat hierna gebeurt is een raadsel, maar daar komen we hoogstwaarschijnlijk dus binnenkort achter.

NieuwsFilm

meest populair