Relatiegeruchten: Miley Cyrus beleeft ongekend wilde avond met deze beroemde collega

Relatiegeruchten: Miley Cyrus beleeft ongekend wilde avond met deze beroemde collega

Inclusief foto's!

Nee, Miley Cyrus is niet aan het daten met de bekende rockzanger Yungblud. Dat laten insiders weten aan People nadat er deze week foto's waren opgedoken waarop de twee sterren het wel héél gezellig hebben met elkaar.

Miley Cyrus vierde deze week het vijftienjarige jubileum van Hannah Montana, de Disney-serie waarmee ze doorbrak. Natuurlijk heeft Cyrus allang afscheid genomen van dat bravo imago en werd het feestje gevierd zoals we van haar gewend zijn: behoorlijk wild.

De Can't Be Thamed-zangeres kwam samen met een groep vrienden bijeen in de beruchte Rainbow Room-bar in Los Angeles. Op de avond tikte Cyrus de nodige shotjes weg; iets wat toch wel redelijk zorgwekkend is, aangezien ze had gezworen te stoppen met drinken.

Bij dit jubileumsfeest was ook niemand minder dan de Britse rockmuzikant Yungblud aanwezig. Hij leek het in het bijzonder erg gezellig te hebben met Cyrus, want de twee deden toch wel klef, zo blijkt uit foto's die de altijd oplettende paparazzi wisten te maken. Dit leidde direct tot relatiegeruchten.

Voor mensen die hoopten dat Cyrus weer een nieuwe liefde heeft gevonden, volgt vandaag teleurstellend nieuws. Insiders hebben namelijk aan de populaire Amerikaanse gossipsite People laten weten dat Cyrus en Yungblud "gewoon vrienden" zijn.

Maar... wat niet is, kan natuurlijk nog komen!

NieuwsFilm

meest populair