Cyborg-acteur wil nu toch eventueel terugkeren voor een DC-film

Cyborg-acteur wil nu toch eventueel terugkeren voor een DC-film

Maar hij heeft wel een belangrijke voorwaarde.

Acteur Ray Fisher was er vrij duidelijk over dat hij het niet zou zien zitten om terug te keren in een DC-film zolang er geen serieuze maatregelen genomen waren rond Joss Whedon. Maar hij draait nu een beetje bij.

De acteur ziet het namelijk toch wel zitten om terug te keren in een DC-film. "Ik zou het absoluut doen op het moment dat ik de kans zou krijgen. Maar er zijn natuurlijk omstandigheden die het complex en ingewikkeld maken," aldus de acteur.

Niets gepland
Maar op dit moment staat er volgens hem sowieso niets gepland. "Ik weet niets van vervolgen die nu gepland staan, maar gewoonlijk ben ik de laatste persoon die dit soort dingen te horen krijgt. Maar als de omstandigheden goed zijn zou ik er niet direct op tegen zijn."

Hij ziet het dus wel zitten om terug te keren. Maar: "Er zijn op dit moment wat dingen gaande die eerst opgepakt en afgerond moeten worden, voordat we dat misschien zouden kunnen."

Dat heeft dus vooral nog te maken met het onderzoek dat gedaan wordt rond Joss Whedon en mogelijke misdragingen op de set van Justice League.

NieuwsFilm

meest populair