Lady Gaga over immens cadeau: "Heb je alle bloemen in Rome opgekocht of zo?"

Lady Gaga over immens cadeau: "Heb je alle bloemen in Rome opgekocht of zo?"

De zangeres werd gisteren 35.

Lady Gaga is door haar vriend flink verrast met een enorm boeket bloemen voor haar 35ste verjaardag. Dat heeft de zangeres met een foto laten weten via Instagram.

Stefani Germanotta - beter bekend als Lady Gaga - mocht zondag alweer 35 kaarsjes uitblazen. Op social media regende het felicitaties van haar fans en collega-beroemdheden, maar haar vriend Michael Polansky kwam met de grootste verrassing van allemaal. Hij deed zijn oogappeltje een immense bos bloemen cadeau.

"Wanneer je vriendje je voor je verjaardag alle bloemen geeft die in Rome te vinden zij", schrijft de zangeres bij een foto op haar Instagram-pagina. De bos bloemen is inderdaad immens; Gaga's armen kunnen geeneens om de bijbehorende mand heen, zoals je hieronder kunt zien.



Polanksy kon zijn vriendin zelf niet even omarmen. Gaga is namelijk momenteel in Italië voor de opnames van de Ridley Scott-film Gucci over het welbekende modehuis.

Op Instagram schreef de beroemdheid ook dat ze niet kan wachten om weer herenigd te worden met haar vriend en hondjes. "Niets maakt me gelukkiger dan dat", aldus Gaga.

NieuwsFilm

meest populair