Marvel belooft overdonderende cameo in 'The Falcon and The Winter Soldier': Wolverine of Luke Cage?

Marvel belooft overdonderende cameo in 'The Falcon and The Winter Soldier': Wolverine of Luke Cage?

Een nieuw personage in het Marvel Cinematic Universe of toch een bekend gezicht?

Daar gaan we weer... Marvel heeft onthuld dat The Falcon and the Winter Soldier iedereen omver gaat blazen in een van de aankomende afleveringen met een cameo van een zeer bijzonder personage. Wie zou dat kunnen zijn?

Volgens Malcolm Spellman, de showrunner van The Falcon and the Winter Soldier, mogen Marvel-fans geen seconde missen van de superheldenserie. En dat geldt zeker voor de vijfde aflevering, die over drie weken op Disney+ verschijnt, zo teaset hij. Deze aflevering bevat namelijk een cameo van een bijzonder personage.

"Er zit een bepaald personage in deze serie - in de vijfde aflevering om precies te zijn - die ik graag zou zien samenwerken met een bovenmenselijke krachtpatser als Thor. Het gaat om zeer vastberaden iemand met een sterke persoonlijkheid", teaset Spellman in een interview met Rotten Tomatoes TV.

Vorige jaar onthulde de bekende paparazzo Atlanta Filming al dat hij op de set een niet-aangekondigd personage had gespot. "Ik kan niet wachten om jullie reacties te zien wanneer jullie erachter komen wie in deze scène te zien is. Jullie zullen absoluut versteld staan", schreef hij toen.

Inmiddels draaien de hersenen van fans overuren om erachter te komen om wie het precies gaat. Sommigen zijn ervan overtuigd dat het Steve Rogers (de échte Captain America) is. Andere gokken op Netflix-held Luke Cage of denken zelfs aan X-Men-favoriet Wolverine.

NieuwsFilm

meest populair