Algemeen

Bikkelharde trailer Guy Ritchie's 'Wrath of Man' met Jason Statham

Statham en Ritchie eindelijk weer herenigd.

door Zilko Tarici om 19:00 in Algemeen
MGM heeft de eerste trailer van Guy Ritchie's nieuwste misdaadfilm Wrath of Man vrijgegeven. De film is de vierde maal dat Ritchie samenwerkt met hoofdrolspeler Jason Statham. In de trailer zien we hoe Statham keihard (en met weinig moeite) criminelen uitschakelt.

Statham speelt in de film een mysterieuze waardetransport beveiliger die zijn collega's verrast wanneer hij tijdens een overval op hun wagen de daders met enge precisie uitschakelt. Ze beginnen zich af te vragen waar de scherpschutter vandaan komt, en wanneer dat langzaam maar zeker wordt onthuld, leidt dat tot een onverwachte plotwending. De film is gebaseerd op de Franse film Le Convoyeur uit 2004.

Meer Ritchie op komst
Naast Statham zijn er in de film ook rollen weggelegd voor Josh Hartnett, Scott Eastwood, Holt McCallany, Jeffrey Donovan, Laz Alonso, Raul Castillo, Niamh Algar en Post Malone.

Ritchie werkt ondertussen vrolijk verder aan de spionagefilm Five Eyes, waarin ook rollen voor Statham en Hartnett zijn weggelegd.

Wrath of Man moet in mei de bioscopen bereiken.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rutherford

Avatar

Heerlijk. Ik hou wel van die Ritchie stijl. Lock, Stock & 2 Smoking Barrels blijft één van mijn favoriete films.

Dit ziet er ook niet verkeerd uit.

SeanDeNiro

Avatar

Een trailer hoeft niet alles te zeggen maar vooringenomen had ik wel wat meer verwacht van Ritchie. Het lijkt op een inhoudsloze 13 in een dozijn schietfilm.

don lukas

Avatar

Mede mogelijk door de Amerikaanse wapenfederatie?

Q Jones18

Avatar

Lijken heel veel spoilers in te zitten

Lewis

Avatar

Lijkt mij wel tof!

milo007

Avatar

Als een grote Ritchie fan moet ik zeggen dat de trailer me niet echt heeft overtuigd. Ergens heb ik zo al het gevoel het volledige verhaal te kennen. Maar we shall see.

NieuwsFilm

meest populair