'Kannibaal' Armie Hammer verliest nu ook zijn laatste filmrol

'Kannibaal' Armie Hammer verliest nu ook zijn laatste filmrol

Geen 'Billion Dollar Spy' naast Mads Mikkelsen. Het lijkt voorbij te zijn met zijn glansrijke carrière...

Armie Hammer, o.a. bekend van Call Me By Your Name, kwam begin dit jaar in het nieuws vanwege choquerende berichten. Er is namelijk heel wat ophef ontstaan rond schokkende privéberichten over kannibalisme en verkrachting, die hij enkele jaren geleden naar verschillende vrouwen via Instagram zou hebben gestuurd. Hierdoor lijkt zijn carrière (zo goed als) voorbij te zijn.

Zo besloot de acteur de film Shotgun Wedding met Jennifer Lopez te verlaten. Ook keerde hij de serie The Offer, over de making-of van The Godfather-trilogie, de rug toe. Nu is het weer raak. Hammer zal namelijk niet langer in de Billion Dollar Spy met Mads Mikkelsen meespelen.

Verhaal
Billion Dollar Spy speelt zich af tijdens de Koude Oorlog en vertelt het waargebeurde verhaal van de vriendschap tussen CIA-agent Brad Reid en Sovjetingenieur Adolf Tolkachev. Mikkelsen speelt Tolkachev. De andere hoofdrol, die van Reid, had naar Hammer moeten gaan.

De thriller was het laatste project op Hammers agenda, maar omwille van de vermeende privéberichten ligt hij nog steeds onder vuur. Het is onduidelijk of hij zelf besloot op te stappen of dat de studio hiervoor gekozen heeft.

Stilte
In januari liet de acteur nog van zich horen. Toen zei hij dat het allemaal onzin is en dat het niks meer zijn dan ''valse en bedrieglijke aanvallen''. Sindsdien houdt hij zich stil.

Hammer's ex, Elizabeth Chambers, met wie hij tot afgelopen zomer 10 jaar was getrouwd en ook twee kinderen mee heeft, reageerde zelf eveneens op de geruchten. Zij is er duidelijk van geschrokken, wat wel te zien is in het onderstaande bericht.



NieuwsFilm

meest populair