Algemeen

'Zack Snyder's Justice League' gaat de mist in met Aquaman

De film maakt van Aquaman ineens iemand die de oceaan vervuilt.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Zack Snyder's Justice League is eindelijk te zien. De Snyder Cut omvat een paar toffe momenten met Jason Momoa's Aquaman. Maar er zat ook een moment in waar een aantal fans op wezen als niet heel goed doordacht.

Het verhaal van Aquaman in de film, begint ermee dat hij Bruce Wayne's pogingen hem voor zich te winnen afwijst. Hij gaat daarop de oceaan in, een behoorlijk episch moment zoals Zack Snyder die weet te maken.

Tegen zijn waarden in
Aquaman drinkt, voordat hij de oceaan in gaat, een fles whiskey. Terwijl hij over de pier loopt drinkt hij die op, waarop hij hem kapot gooit op de pier. Het is een gaaf moment om te zien, maar realiseer je wel dat de stukken glas de oceaan in zullen spoelen.

Bovendien droeg Aquaman in eerste instantie een t-shirt, maar later niet. Ook dat deed hij uit, waarna het in de oceaan terecht zal zijn gekomen. Hoewel het een klein detail is dat je snel vergeet, gaat dit direct in tegen de normen en waarden van Aquaman.

Aquaman is namelijk een held die neergezet wordt als iemand die heel erg geeft om de wereldzeeën. Hij vindt dat mensen de oceanen niet mogen vervuilen en moeten stoppen met het leegvissen van de zeeën. Dat hij een fles stukgooit en een shirtje in zee gooit, past daar natuurlijk niet bij.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

StoelPuntje

Avatar

We zitten weer in het WTF gedeelte van de week zie ik...

Edwin456

Avatar

Oh wacht eens aquaman speelt ze af midden in de justice league en de zack snyder cut omdat hij in de begin geen goud pak heb en de eind wel dus aquaman speel midden in de justice league en de zack snyder ????

RelentLess

Avatar

Ik vraag me af of er daadwerkelijk mensen zijn die echt alleen films kijken om fouten te ontdekken....
Dan ben je gewoon zielig....

Beyonder

Avatar

Kunnen ze het niet gewoon bij 1 versie houden. Als iedereen een cut gaat maken zit je iedere keer dezelfde film te kijken maar dan net iets anders. Heb wel wat anders te doen.

Rutherford

Avatar

^ er is toch niemand die u verplicht om te kijken?

Spider-fan

Avatar

Waarom klopt dit niet? Als je dronken bent, denk je niet bepaald na over wat je doet.

Ik vond het mooie van zo'n lange film juist dat ik nauwelijks met vragen achterbleef. Regelmatig heb ik bij blockbusters het gevoel dat ze onduidelijk worden en/of niet lijken te kloppen omdat er te veel weggelaten wordt om de film wat korter te maken. Soms geeft een deleted scene me al een antwoord op iets wat ik niet begreep.

Het enige wat me specifiek opviel was dat het tijdsverloop in het gedeelte waar men Superman klaar legt in het schip om tot leven te wekken een beetje vreemd is. Dat lijkt ze de halve nacht te kosten - in dezelfde tijd dat ze daarmee bezig zijn, wordt Lois Lane wakker, staat op, gaat koffie halen bij een restaurant en staat nog een tijdje bij het monument. Of Lois Lane woonde er heel dicht bij. Dat is het enige puntje dat ik een beetje vreemd vond.

Filmhead

Avatar

Dit kan niet inderdaad! Release the #secondsnydercut!!

Gigan72

Avatar

Ik neem aan dat hij ook pist en schijt in de zee dat is dan ook vervuilingSmiley face

STYD

Avatar

Dit is echt wat je een WEAKSAUCE artikel noemt. Mensen hebben blijkbaar teveel vrije tijd of zijn te zielig om de man toch de krediets te geven die hij verdient

GreenHornet

Avatar

Dat Aquaman niet verdrinkt na het drinken van een fles met alcohol

chrichtonsworld

Avatar

Ik blijf me verbazen over wat de Snyder cut teweeg heeft gebracht. Zo goed is die niet. Dat niemand valt over de IMAX format (4:3) terwijl bijna iedereen een 16:9 TV heeft. Maar goed. Ik kan genoeg fouten noemen en die fles whiskey van Aquaman zit daar niet bij in mijn lijst. Waar gaat dit over?

NieuwsFilm

meest populair