'Zack Snyder's Justice League' gaat de mist in met Aquaman

'Zack Snyder's Justice League' gaat de mist in met Aquaman

De film maakt van Aquaman ineens iemand die de oceaan vervuilt.

Zack Snyder's Justice League is eindelijk te zien. De Snyder Cut omvat een paar toffe momenten met Jason Momoa's Aquaman. Maar er zat ook een moment in waar een aantal fans op wezen als niet heel goed doordacht.

Het verhaal van Aquaman in de film, begint ermee dat hij Bruce Wayne's pogingen hem voor zich te winnen afwijst. Hij gaat daarop de oceaan in, een behoorlijk episch moment zoals Zack Snyder die weet te maken.

Tegen zijn waarden in
Aquaman drinkt, voordat hij de oceaan in gaat, een fles whiskey. Terwijl hij over de pier loopt drinkt hij die op, waarop hij hem kapot gooit op de pier. Het is een gaaf moment om te zien, maar realiseer je wel dat de stukken glas de oceaan in zullen spoelen.

Bovendien droeg Aquaman in eerste instantie een t-shirt, maar later niet. Ook dat deed hij uit, waarna het in de oceaan terecht zal zijn gekomen. Hoewel het een klein detail is dat je snel vergeet, gaat dit direct in tegen de normen en waarden van Aquaman.

Aquaman is namelijk een held die neergezet wordt als iemand die heel erg geeft om de wereldzeeën. Hij vindt dat mensen de oceanen niet mogen vervuilen en moeten stoppen met het leegvissen van de zeeën. Dat hij een fles stukgooit en een shirtje in zee gooit, past daar natuurlijk niet bij.

NieuwsFilm

meest populair