De Top-3 best bekeken films op Netflix

De Top-3 best bekeken films op Netflix

Dit zijn vandaag de drie meest populaire films in Nederland.

Benieuwd welke films momenteel het meest worden bekeken op Netflix in Nederland? Dit is de Top 3!

#1 Honest Thief (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mark Williams | Cast: Liam Neeson, Kate Walsh, Jai Courtney, e.a.
De zakken van de beruchte bankovervaller Tom Carter puilen uit van het geld. Maar wanneer hij Annie ontmoet, de liefde van zijn leven, wil hij niet dat hun relatie op leugens is gebaseerd en daarom besluit hij zichzelf aan te geven. Helaas krijgt hij te maken met corrupte agenten die andere plannen met zijn gestolen miljoenen hebben, waardoor Carter in een bizar kat-en-muisspel belandt.

#2 Bad Trip (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kitao Sakurai | Cast: Eric André, Lil Rel Howery, Tiffany Haddish, e.a.
Nietsnut Chris wil zijn grote liefde achterna reizen naar New York. Hij vraagt zijn beste vriend Bud om met hem mee te gaan. De twee kiezen een opvallend voertuig uit voor hun roadtrip: een felroze limo, die Buds zus Trina ooit heeft gestolen. Onderweg stoppen de vrienden om allerlei flauwe grappen uit te halen met mensen op straat. Maar dan ontsnapt Trina uit de gevangenis en beseffen ze dat ze maar beter door kunnen rijden.

#3 De Geheime Dienst voor Magie (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Aleksey Tsitsilin | Cast: Nicholas Corda, Alyson Leigh Rosenfeld, Courtney Shaw, e.a.
De bekende sprookjesfiguren Hans en Grietje zijn inmiddels opgegroeid en werken nu als agenten voor de geheime dienst voor magie. Ze hebben de missie gekregen om een vermiste koning op te sporen. Daarvoor moeten broer en zus de nodige magie gebruiken en slim proberen te samenwerken. Maar wanneer Hans en Grietje door een ongeluk weer terug in kinderen veranderen, en ook nog eens gevangen worden genomen door een heks, lijkt alle hoop op een gelukkig einde verloren.



Kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair